Camins de ronda

Caminar a prop de la costa és una experiència ben diferent de fer-ho lluny del mar. I, sovint, és una activitat a la qual els excursionistes estem poc avesats. A Catalunya tenim la sort de gaudir de llargs trams de costa muntanyosa i feréstega per on és un plaer caminar. Amb aquesta sèrie de camins de ronda us proposem travesses de cap de setmana per recórrer de sud a nord els trams més espectaculars de la Costa Brava. Excursions guiades per un guia de muntanya titulat.


Collserola

Collserola és una serralada de dimensions modestes farcida de racons encisadors. Malgrat la seva proximitat a la Ciutat Comtal i als grans centres urbans del Baix Llobregat i el Vallès, la serralada gaudeix d’un ambient salvatge digne dels massisos més aïllats. El que us proposem són diferentes rutes per visitar els racons més bonics de Collserola i alhora descobrir els jaciments arqueològics, les esglésies romàniques i els casals modernistes que amaga la serra. Excursions guiades per guies de muntanya titulats.


Sostres comarcals

Us heu plantejat mai pujar als cims més alts de cadascuna de les comarques catalanes? A Catalunya hi ha 42 comarques i 40 sostres comarcals, perquè dos cims, Sant Jeroni i el Tossal de Baltasana, són cims fronterers que pertanyen a dues comarques. Us proposem una selecció de cims d’altituds mitjanes per a la tardor de 2016 i l’hivern de 2017 i a l’estiu de 2017 començarem a fer els cims de les comarques pirinàiques, inclosa la Pica d’Estats! Ascensions guiades per guies de muntanya titulats.


Travesses i excursions

Travesses i excursions, d’un dia o de cap de setmana, als Pirineus, a les serralades interiors o a la Costa. Caminades pensades per gaudir del paisatge, fer quilòmetres i conèixer els millors paisatges de Catalunya. A les travesses l’autocar ens dóna molta flexibilitat i ens permet començar i acabar en llocs diferents, fent rutes lineals per recórrer seccions llargues del territori. Atenció perquè algunes travesses són força llargues; no sobreestimeu les vostres forces. Excursions guiades per guies de muntanya titulats.

APEU.CAT

Contactar

© 2016 Apeu.cat - Viatges Eurovacances